4350 лева в подкрепа на младите таланти от ВГ“Карловойс

Успешно приключи и втората кампания на „Местен дарителски фонд – Карлово“ под надслов „Млади таланти заслужават нови сценични костюми“. Сумата, която беше събрана, е в размер на 4350 лева. Тя ще бъде разходвана за нови сценични костюми, с които ВГ “Карловойс” ще заснеме нов видеоклип към новата си авторска песен, посветена на родината.

Дарителската кампания беше и част от Щедрият вторник 2022 – международна кампания, насочена към благотворителността, дарителството и добротворчеството, чийто официален партньор за България е Фондация „BCause”.

Каналите, чрез които се събираха даренията, бяха: ПЛАТФОРМАТА БГ и Единен дарителкси номер DMS на Фондация „BCause”, както и Местен дарителски фонд-Карлово. Бяха получени дарения и от местната общност по време на събития през декември 2022 г., в които взеха участие талантливите деца на „Карловойс“.

Сдружение „Млади, активни, креативни”, което стои зад МДФ – Карлово, има десетгодишен опит в подпомагането личностната реализация на деца и младежи от населените места на община Карлово.

За организацията тази кампания беше повече от важна. Водени от вярата, че всяко дете заслужава шанс да развива своите таланти, ние, като НПО с мисия, сме горди от постигнатите резултати.

Благодарим и на всички, които се отзоваха! Без вас това нямаше да се случи!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGBulgarian