Промяната е внаши ръце

Млади таланти заслужават нови сценични костюми

Щердрият вторник

Талантливите деца от музикална школа “Карловойс” в гр. Карлово мечтаят за нови сценични костюми, с които да запишат видеоклип към своя авторска песен. Творбата е посветена на родината и е важна крачка напред в развитието на групата, в която пеят изявени деца от града, на възраст между 4 и 18 години. Малките звезди печелят редица престижни национални и международни конкурси. До момента са носители на 7 награди Гран При, 61 златни медала, 26 сребърни и 14 бронзови.

Какви ще бъдат костюмите ?

Костюмите ще бъдат с фолклорни мотиви и ще се ползват за бъдещите сценични изяви на групата, както в България, така и на международна сцена. Сумата, която трябва да се събере е едва 5000 лева. А, радостта, която ще донесе това на децата, не може да бъде измерена.  

Сдружение "Млади, активни, креативни"

Сдружение “Млади, активни, креативни” е организация с десетгодишен опит, подпомагаща личностната реализация на деца и младежи, живеещи в населените места на община Карлово. За нас кампанията е повече от важна. Вярваме, че всяко дете заслужава шанс да развива своите таланти и протегната ръка, която да му покаже, че мечтите наистина се сбъдват!
Заедно можем да осигурим нови сценични костюми за талантливите деца от Музикална школа “Карловойс”! Благодарим Ви!

Музикален поздрав от групата

Пускане на видеото
bg_BGBulgarian